zoeken
Waarom kiezen voor een Ajax Alarmsysteem?
Waarom zou u kiezen voor een Ajax Alarmsysteem als er zoveel andere mogelijkheden zijn? Wat zijn de voordelen? De nadelen? Wat kunt u eigenlijk allemaal met een Ajax Alarmsysteem? Om u tijd te besparen hebben wij het allemaal op een rijtje gezet in dit blog!

Waarom kiezen voor een Ajax Alarmsysteem?

Waarom zou u kiezen voor een Ajax Alarmsysteem als er zoveel andere mogelijkheden zijn? Wat zijn de voordelen? De nadelen? Wat kunt u eigenlijk allemaal met een Ajax Alarmsysteem? Om u tijd te besparen hebben wij het allemaal op een rijtje gezet in dit blog! 

Wat is een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarmsysteem is een draadloos inbraakdetectie systeem welk gebruiksgemak en design tot in perfectie aanbied. Een Ajax alarmsysteem streeft daarom naar een goed beveiligd pand, huis of terrein. Een Ajax alarmsysteem beveiligt uw woning of bedrijf zoals geen enkel ander systeem dit kan. De producten zijn van het hoogste niveau dat momenteel op de markt is, en dat merkt u aan alles. De Hub, oftewel de centrale van het systeem, wordt bekabeld aangesloten op stroom en uw internet router. Hiermee zorgt het systeem ervoor dat u gebruik maakt van een makkelijk en overzichtelijk systeem. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Waarom mijn pand beveiligen?

In principe heeft een inbreker slechts 30 seconden nodig om binnen te komen. Uit onderzoek is gebleken dat een inbreker van de klus afziet wanneer hij niet binnen 3 minuten binnen kan zijn. Dit is dus een goede reden om uw pand of huis goed te beveiligen. Beveiliging van een huis is dan ook een preventie middel. Beveiliging bestaat niet alleen uit goed hang en sluitwerk, maar ook uit bijvoorbeeld een alarmsysteem of het hebben van camera’s. Natuurlijk geeft beveiliging geen 100% garantie tegen inbraken, maar een beveiligingssysteem maakt het inbrekers en ook mensen die uit zijn op vandalisme wel een stuk lastiger. Zo kan een simpel alarmsysteem al heel veel invloed hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand, huis of terrein? Lees verder!

Zelf installeren of professioneel laten installeren?

Bent u handig en installeert u liever uw eigen alarmsysteem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u de mogelijkheid heeft om het systeem zelf te installeren, is dit uiteraard altijd een optie. Of geeft u toch liever voorkeur aan het laten installeren van het systeem? Dan is dat geen enkel probleem. Arend Beveiliging biedt assistentie bij systeemselectie, planning, montage en configuratie als een service. U kunt er dan gerust op zijn dat uw woon-, en werkplek optimaal zijn beveiligd. Arend Beveiliging is een VEB-gecertificeerde beveiligingsaanbieder die zich aan bepaalde richtlijnen moet houden om uw systeem goed te laten functioneren. Daarbij is het van belang dat u een alarmsysteem laat installeren door een bedrijf met het VEB-certificaat om er zeker van te zijn dat uw huis, of uw werkplek ook goed zijn beveiligd. Dankzij onze jarenlange ervaring met het installeren van alarm- en bewakingssystemen kunt u erop vertrouwen dat deze vakkundig worden geïnstalleerd. We nemen al uw zorgen uit handen door de geschikte projectie, componenten en configuratie voor uw behoeften te bieden.

De keuze van Arend Beveiliging

Bent u opzoek naar een Ajax Alarmsysteem? Arend Beveiliging raadt Ajax alarmkit AMot aan. Met de Ajax alarmkit AMot heeft u voor veel scenario’s een degelijk draadloos alarmsysteem. U heeft ook de mogelijkheid om bijpassende producten toe te voegen om het systeem verder uit te breiden. Via de extra Ajax AJ-MotionCam kunt u met foto’s binnen enkele seconden nagaan wat de waarschuwing heeft getriggert. Bij een inbraak kunt u snel reageren. U kunt het alarmsysteem zelf installeren of laten installeren door Arend Beveiliging. Benieuwd naar het Ajax alarmkit AMot? Check de site van Arend Beveiliging: of neem contact op met +31 (0) 621244985

Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  Contactgegevens

  Roskam 12
  6003 EL Weert
  info@arendbeveiliging.nl
  +31 (0) 621244985

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08:00 – 17:30 uur
  Geen winkel.
  Ophalen op afspraak

  Arend Beveiliging

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *