zoeken

Wat maakt Vesta zo bijzonder?

Vesta is op dit moment het meest uitgebreide alarm- homeautomation en zorgsysteem dat te koop is. Het heeft een zeer uitgebreide alarmsysteem met veel componenten die gebruikt kunnen worden tot Grade 3. Daarnaast heeft het een professionele homeautomation ingebouwd die samenwerkt met Zigbee, Z-wave, Alexa Fibaro, enz. En als derde pilaar heeft het een uitgebreid zorgsysteem die gebruikt wordt in de professionele wereld. En alle 3 samen: Beveiligingssysteem – Medische zorgsysteem – Homeautomationsysteem: werken naadloos met elkaar samen en dat maakt Vest Climax zo uniek.

Bekijk alle producten in de webshop

3 technieken die ieder appart gebruikt kunnen worden maar ook samen perfect te integreren als een geheel

Gecerificeerde Draadloos- en/of bedraad alarmsysteem tot Grade 3

Uitgebreid medisch- zorgsysteem van eenvoudig tot professioneel

Zeer geavanceerde homeautomation werkend met de meeste professionele merken

Hieronder kunt u bij ieder product een korte overzicht zien wat Vesta allemaal heeft.

De Vesta-245 Climax IRP-29-F1 is een foto bewegingsmelder die de reden van een alarm direct vastlegt en die foto’s kunnen direct bekeken worden in de app. Diervriendelijk.

De Vesta-245 Climax IRP-29-F1 is een foto bewegingsmelder die de reden van een alarm direct vastlegt en die foto’s kunnen direct bekeken worden in de app. Diervriendelijk.

Deze Vesta-016 Climax IRM-23-F1 heeft een dubbele detectie ingebouwd, infrarood en radar detectie om alle valse meldingen te elimineren. De melder detecteert beweging van 3 tot 12 meter afstand van personen, is huisdiervriendelijk.

De Vesta-051 Climax IRC-29 is een passieve infrarood bewegingssensor met een gordijndetectiepatroon dat kwaliteitsdetectie biedt. Deze detector is  ontworpen om muur-/dakramen, gangen, balkondeuren en volledig glazen wanden te beschermen.

De Vesta-201 Climax SVGS-1-F1 is een schok- en glasbreuksensor. Deze draadloze sensor is eenvoudig te installeren op elk glazen oppervlak om u te waarschuwen wanneer er met glas wordt geknoeid of gebroken.

De Vesta-015 Climax IRD-23SL-F1 is een draadloos infrarood detector die geplaatst wordt tegen het plafond waardoor een grote ruimte kan worden gedetecteerd.

De Vesta-203 Climax IRP-29-F1 is ontworpen om valse alarmen  door huisdieren voorkomen en is tevens het kleinste model.

De Vesta-012 climax KPT-39N is een slim draadloos toetsenbord en biedt gebruikers een eenvoudig te programmeren oplossing om hun beveiligingssysteem eenvoudig in, uit en thuis in te schakelen met code of alarmsleutels (Tags).

De Vesta-125 Climax KPT-35 COMBO is een draadloos of bekabeld toetsenbord met ingebouwde RF-module, ontworpen om verbinding te maken met het draadloos of hybride Vesta-panelen en lokale programmering te realiseren.

De Vesta-025 Climax TSP-3 is een touchscreen-toetsenbord. Met een 7-inch kleuren aanraakscherm met hoge resolutie biedt het een snelle en veilige toegang om het systeem in/uit te schakelen/thuis. Veel mogelijkheden om toe te passsen.

De Vesta-237 Climax KP-23B is een intelligent draadloos toetsenbord en biedt gebruikers een eenvoudig te installeren oplossing om snel toegang te krijgen tot hun beveiligingssysteem.

De Vesta-237 Climax KP-23B is een intelligent draadloos toetsenbord en biedt gebruikers een eenvoudig te installeren oplossing om snel toegang te krijgen tot hun beveiligingssysteem.

De Vesta-005 Climax SRV-23B-F1 is een multifunctionele, op wisselstroom werkende sirene en deurbel voor binnen met oplaadbare back-upbatterij. Met de ingebouwde luidspreker kan de Vesta Climax SRV-23B-F1 deurbelgeluiden, pieptonen voor binnenkomst/uitgang en tevens gesproken teksten.

De Vesta-020 Climax BX-23-F1 is een draadloze, bidirectionele buitensirene die luide sirenegeluiden van 107 decibel en stroboscooplampen genereert tijdens een alarm om zichtbare en hoorbare waarschuwingen te geven.

De Vesta Climax BX-32-F1 is een draadloze, bidirectionele buitensirene die luide sirenegeluiden van 107 decibel en stroboscooplampen genereert tijdens een alarm om zichtbare en hoorbare waarschuwingen te geven.

De Vesta-108  Climax SR-32-F1is een draadloze binnensirene op batterijen die een luide sirene van 104 decibel genereert om gebruikers te waarschuwen voor mogelijke indringers, noodgevallen en veiligheidsincidenten.

De Vesta-085 Climax SDC-1 is een discreet ultradun deurcontact dat het onregelmatig openen/sluiten van deuren en ramen detecteert en meldt. Het kan geplakt worden tussen ramen en deuren zodat het mooi is weggewerkt.

De Vesta-031 Climax RDC-1-F1 is een inbouw deurcontact dat het onregelmatig openen/sluiten van deuren en ramen detecteert en meldt. Discreet verborgen in de deur- en raamkozijnen.

De Vesta-013 Climax MDC-3-F1 is een discrete miniatuurdeursensor voor het beveiligen van deuren en ramen. Doordat het een erg klein model is valt het niet erg op. Kleuren in wit of bruin.

De Vesta Climax DC-23-F1 is een deurcontact dat is ontworpen om het ongeoorloofd openen en sluiten van deuren of ramen te detecteren. Door de ingebouwde uitbreidingsterminal kunnen er bestaande bedrade componenten aangesloten worden of kan worden gebruikt als universele zender.

De Vesta-006 Climax OPDC-1 is een optisch deur/raamcontact dat het openen en sluiten van deuren en ramen betrouwbaar bewaakt en gebruikers waarschuwt bij onregelmatige activiteiten. Werkt zonder magneet.

De Vesta-034 Climax GDTS-1-F1 is een Tilt sensor die is ontworpen om oppervlakken te detecteren die kantelen wanneer ze worden geopend of gesloten, en biedt een gemakkelijke manier om garagedeuren of zolder-/kelderkantelramen te beveiligen.

De Vesta-060 Climax DCSV-23-F1 is een deur/raamcontact met ingebouwde schok- en trillingssensor. Het combineert twee functies in één apparaat om de perimeterbeveiliging te versterken.

De Vesta-017 Climax RC-16-2W afstandsbediening biedt gebruikers het gemak om hun alarmsysteem op afstand te bedienen, voor het betreden van het huis of na het verlaten van. Tijdens een noodsituatie kunnen gebruikers ook de Panic Alert-knop activeren met een simpele druk op de knop.

De Vesta-152 climax RC-29 draadloze afstandsbediening biedt gebruikers meer gemak en flexibiliteit door de controle van hun alarmsysteem uit te breiden tot grotere afstanden voordat ze het huis binnenkomen of nadat ze het huis hebben verlaten.

De Vesta-038 Climax PB-15 is een draadloze paniekknoppen waarmee de gebruiker in noodsituaties op hulp kan drukken

De Vesta-029 Climax WTRQ is een noodhanger/polszender waarmee senioren met één simpele druk op de knop om hulp kunnen roepen.

De Vesta-210 climax VST-892-EXC-IL is de volgende generatie PIR-bewegingssensor met gordijndetectie die foto’s maakt voor buiten. Hierdoor krijgt u een bewijs van de reden van het alarm door de afbeeldingen die in de app verschijnen.

De Vesta-024 climax VST-862EX-IL-F1 is de volgende generatie PIR-bewegingssensor die met een hoek van 90 graden foto’s maakt voor buiten. Hierdoor krijgt u een bewijs van de reden van het alarm door de afbeeldingen die in de app verschijnen.

Vesta-036 Climax EIR-32-F1 is een hoogwaardige draadloze infrarood en microgolfsensor met dubbele bewegingsdetectie voor buiten. Dit model betreft een breedveld detector van 90°. De Anti-mask zorgt ervoor dat de detector niet afgedekt kan worden.

De Vesta Climax EIRC-1 is een hoogwaardige draadloze infrarood en microgolfsensor met dubbele bewegingsdetectie voor buiten. Dit model betreft een gordijndetectie die buiten langs de gevels detecteert. De Anti-mask zorgt ervoor dat de detector niet afgedekt kan worden.

De Vesta-063 is een gordijndetector met dubbele technologie voor buitengebruik. Dit is een dual radar/infrarood detector en is draadloos compatibel met F1 Veste Hub.

De Vesta climax Hybrid Panel-1-FULL Security System is Klasse 3 en is een bekabelde en draadloze IP-gebaseerde smart home security gateway met LTE(4G)-mogelijkheden.

De Vesta Climax BOGP-3-4G is een op batterijen werkend mobiel paneel, ontworpen voor gebruik in uw huisjes, hutten, jachten, vakantiehuizen, enz. waar het gebruik van wisselstroom beperkt of niet aanwezig is. Door de ingebouwde GSM kiezer is een internet aansluiting ook niet nodig.

De Vesta Climax BOGP-3-4G is een op batterijen werkend mobiel paneel, ontworpen voor gebruik in uw huisjes, hutten, jachten, vakantiehuizen, enz. waar het gebruik van wisselstroom beperkt of niet aanwezig is. Door de ingebouwde GSM kiezer is een internet aansluiting ook niet nodig.

De Vesta Climax RP-29-F1 is een krachtige RF-repeater die het draadloze RF-communicatiebereik uitbreidt tot moeilijk bereikbare plaatsen. De Vesta Climax RP-29-F1 kan het communicatiebereik tussen de gateway en sensoren vergroten, waardoor het probleem van signaalverlies als gevolg van afstandsbeperkingen wordt opgelost.

De Vesta-222 Climax HWC-1B-F1 module, waar 9 bedrade detectoren op aangesloten worden en die dan draadloos naar de centrale stuurt, is ontworpen om bestaande bedrade beveiligingssensoren om te zetten in draadloze zones, waardoor het mogelijk wordt om traditionele bedrade beveiligingssystemen achteraf aan te passen

De Vesta-032 Climax SDCO-1 gecombineerde rook- en koolmonoxidedetector met ingebouwde sirene maakt gebruik van de nieuwste optische detectiekamer en geavanceerde microprocessor om optimale prestaties te leveren bij het detecteren van brand en het geurloze, giftige koolmonoxide.

De Vesta-204 Climax CO-8-P2-F1 is een draadloze koolmonoxide detector die uw gezin 24 uur per dag beschermt door gebruik te maken van geavanceerde elektrochemische CO-sensortechnologie om de gevaarlijke aanwezigheid van CO in uw omgeving te detecteren.

De Vesta-205 Climax SD-8EL-F1 rookmelder is onopvallend en klein van formaat. Het maakt gebruik van de nieuwste optische kamertechnologie om potentieel schadelijke rookdeeltjes te detecteren.

 

De Vesta-221 Climax SD-29-HME-SC is een multifunctionele draadloze slimme rookmelder met een extra ingebouwde infrarood detector en temperatuursmelder en is ontworpen om uw gezin te beschermen tegen mogelijke brandgevaar en inbraak en daardoor een comfortabelere levensstijl op te bouwen.

De Vesta-026 Climax WLS-23-F1 draadloze waterlekkagesensor met krachtige functies, is ontworpen om uw gezin comfortabeler te maken en ernstige waterschade te voorkomen die stressvolle en dure reparaties en schade aan huis kan veroorzaken.

De Vesta-205 Climax HD-9-F1 is een draadloze vaste 57°C hittedetector met een temperatuursensor van 8,3°C. Met een ingebouwde sirene activeert de Vesta Climax HD-9-F1 een hoorbaar alarm wanneer de temperatuur boven 57°C stijgt of stijgt met 8,3°C of meer graden per minuut om de gebruiker te waarschuwen voor brandgevaar.

Deze Vesta-156 mistgenerator is uniek in Nederland omdat het geheel draadloos is en aan te sluiten op de Vesta Hub systemen.  De Vesta-156 mistgenerator is geschikt voor het beveiligen van ruimtes tot 130 m³ en kan tot 4 jaar op batterij werken. Er zijn losse mistpatronen bij te bestellen.

De Vesta-243 is een geavanceerde mini hub en is het brein van het alarmsysteem. De Hub kan 160 componenten en 50 gebruikers ondersteunen evenals de Motioncam melder met foto verificatie. Ideaal formaat voor het plaatsen in kleine ruimten.

Nieuw van Vesta. Mistgenerator voor ruimten tot 150 m³.

Nieuw van Vesta is de kleine mistgenerator voor kleine ruimte die extra bewaakt dienen te worden. Deze is volledig draadloos en kan geplaaatst worden waar u ook wilt.

Deze mistgenerator is draadloos aan te sluiten op de verschillende Hub’s alarmsystemen. De mistgenerator is geschikt voor het beveiligen van ruimtes tot 150 m³ en kan tot 4 jaar op batterij werken. De mistgenerator is zo in te stellen dat bij een alarm direct of met een bepaalde vertraging het creëren van rook wordt gestart, waardoor indringers het zicht wordt ontnomen.

Vesta heeft 3 soorten alarmsystemen die u hieronder kunt zien.

Meest complete hybride paneel to Grade 3

Volledig stand alone paneel op batterijen

Volledig draadloos alarmsysteem

VESTA’s Grade 3 hybride bedieningspaneel is de geweldige lancering van het revolutionaire inbraakmerk, met geavanceerde automatiseringsfuncties en ideaal voor grote bedrijven of industriële faciliteiten die hoge bescherming en beveiliging vereisen.

Het maakt zowel bedrade zones als zones via radio F1 mogelijk, met verbinding met ARC via IP en GPRS . Het is compatibel met meer dan 40 Z-wave Plus- en Zigbee-apparaten voor automatische besturing van hun installatie en integratie met andere fabrikanten. Het beschikt over geavanceerde automatiserings- en domoticabeheerfuncties

Het VESTA Grade 2 100% op zichzelf staande batterijaangedreven paneel is de grootse lancering van het revolutionaire inbraakmerk, ontworpen voor toepassingen zonder stroomaansluiting of internettoegang via de router.

Zo is het mogelijk om ruimtes met beperkte connectiviteit efficiënt te beschermen, een volledig autonome en draadloze oplossing met behulp van batterijen. Het is een ideaal alarm voor gebouwen in aanbouw, boten, tweede huizen …

Het VESTA Grade 2 volledig draadloos alarmsysteemop. De Hub kan 160 componenten en 50 gebruikers ondersteunen evenals de Motioncam melder met foto verificatie. De tweeweg communicatie tussen de Hub en de melders verloopt via een geavanceerde draadloze verbindingstechnologie. De Hub kan volledig via smartphone of internet worden ingesteld, geconfigureerd en bediend. Verder is het uniek dat dit systeem compatibel is met Google home, Alexa en het zigbee protocol.