zoeken

Retourneren of ruilen

Wilt u een artikel aanmelden als RMA of retourneren? Stuur een email naar rma@arendbeveiliging.nl met daarin uw klacht of defect of bel ons op telefoonnummer 0495-585895

Stuur het artikel na het ontvangen van een RMA of retournummer naar ons op. Verpak het artikel in de originele verpakking.

Een bestelling die speciaal gemaakt op maat gemaakt zijn niet retour genomen worden. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de verdere mogelijkheden zijn.

In de zending dient duidelijk de adresgegevens en telefoonnummer alsmede de omschrijving van het probleem en het RMA-nummer vermeld te staan.
De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
Deze online service is een efficiënte methode om het ‘retourneren’ van de betreffende producten te controleren, zorg te dragen voor zichtbaarheid en traceerbaarheid zodat het retour-proces naar tevredenheid kan worden afgerond.