zoeken
Installatie mogelijkheden
Arend beveiliging is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Wij kunnen voor uw woonhuis of bedrijf, een alarminstallatie voorzien van een - door de verzekeringsmaatschappijen - erkend kwaliteitsdocument.
Kom in contact

Zelf installeren

U bent handig en vindt het ook leuk om het alarmsysteem zelf te installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom?

U kunt geld besparen indien u handig genoeg bent om het systeem zelf te plaatsen. Als service helpen wij u bij de keuze, de projectering, de montage en de configurering van het systeem. Er zijn geen maandelijkse abonnementen of extra kosten. U bent dan zeker van een optimale configuratie voor uw specifieke woon-, werk-, leef- en gezinssituatie.

Hoe?

Door gebruik te maken van onze kennis door te bellen of via de mail contact te hebben.

Young Male Technician Installing Security System Door Sensor With Screwdriver
foto mij

Laten installeren

Geeft u er voorkeur aan om het systeem door ons te laten installeren, dat is geen enkel probleem.

Waarom?

Wij zijn een landelijk erkend VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en moeten voldoen aan strenge eisen zodat uw systeem optimaal zal werken. Door jarenlange ervaring in het plaatsen van alarm- en camerasystemen heeft u de zekerheid dat het ook professioneel wordt geplaatst. Wij nemen al uw zorgen uit handen door de juiste projectering, de juiste componenten en de daarbij voor u passende configuratie.

Beveiligingscertificaat

Moet u door de verzekering een alarminstallatie laten plaatsen dan heeft u een erkend VEB beveiligingscertificaat nodig.

Arend Beveiliging zorgt er voor dat uw alarminstallatie voldoet aan de gestelde eisen en is geplaatst volgens de richtlijnen van de VRKI 2.0. Erkende beveiligingsbedrijven kenmerken zich door bewezen professionaliteit, betrouwbaarheid en de kennis die nodig is voor een goede oplossing voor uw beveiliging en alarmopvolging. Na installatie krijgt u een opleveringsbewijs die geldig is voor de verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud

U kunt er ook voor kiezen om een onderhouds contract te nemen. Hierdoor bent u altijd verzekert voor een goede en betrouwbare werking van uw alarmsysteem. 1x per jaar zullen wij dan een controle houden en waar nodig batterijen vervangen.

VEB 2024