zoeken

Over ons

Arend Beveiliging is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in alarmsystemen en camerabeveiliging. Door deze erkenning bent u verzekerd van optimale vakkennis, vastgestelde betrouwbaarheid en juist advies

Achtergrond

Wij zijn in 1995 begonnen met het plaatsen van alarmsystemen. Toen moest het alarmsysteem nog bekabeld worden aangelegd bij woonhuizen. U begrijpt dat het een hele opgave was om alle bekabeling goed weg te werken. Gelukkig is alles nu volledig draadloos en net zo betrouwbaar en snel geplaatst. In de loop van de jaren 2000 was het mogelijk om camerasystemen te plaatsen die voor het eerst kleurenbeelden weergaven.

Camerasystemen zijn in de loop van de jaren steeds beter geworden en vooral heel betaalbaar. Door jarenlange ervaring in het plaatsen van zowel alarm- als camerasystemen zijn wij in staat om u een betrouwbaar en goed werkend systeem aan te bieden die netjes worden geplaatst zonder dat de bekabeling in het zicht is.

Wat is uw voordeel

Wij kunnen u het volgende aanbieden:

  • Betrouwbaarheid: zodat een langdurige klantenrelatie mogelijk is.
  • Snelle, persoonlijke en technische ondersteuning bij al uw projecten;
  • Het gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten waar wij goede ervaring mee hebben.
  • Snelle levering: doorgaans binnen 1-3 dagen.
  • Alles onder 1 dak op het gebied van beveiliging zodat u altijd 1 aanspreekpunt heeft.

Klantentrevredenheid

Ons doel is altijd om klanten tevreden te houden en om dat mogelijk te maken staat service en meedenken op de eerste plaatst Wij doen er alles aan om het gehele traject rekening te houden met uw wensen en het netjes afwerken en achterlaten van onze werkzaamheden. Onze service staat bekend als transparant, effectief, snel en betrouwbaar. Belangrijk daarbij is uiteraard een goede nazorg.

Na installatie zijn er nog vragen omdat het allemaal nog nieuw voor u is. Dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor verdere ondersteuning zodat u altijd verzekert kunt zijn van een goede werking.  Met als gevolg dat wij dankbaar mogen spreken van goede beoordelingen van onze klanten.

Een arend heeft oog voor details. Dat betekent ten slotte een mooie beloning in de vorm van voedsel. 

Wij hebben dezelfde intentie door met een scherp oog uw veiligheid te garanderen. Onze beloning is mond op mond reclame.