Zien wie er aan de deur staat?
Met 1 klik op de knop geeft u iemand toegang, maar uiteraard niet voordat u via het beeldscherm heeft kunnen zien wie er precies op de bel heeft gedrukt.
Bekijk producten
Gratis levering

vanaf €75

Veilig betalen

met SSL beveiliging

Service met

persoonlijke touch

Niet goed? geld terug!

14 dagen bedenktijd

Installatie

wij plaatsen al 27 jaar

Kwaliteit staat voorop

In de 27 jaar die wij actief zijn als specialist in beveiligingssysteem kunnen we maar 1 conclusie trekken: een alarmsysteem, een beveiligingscamera of een intercomsysteem geeft alleen rust en zekerheid als u er blindelings op kunt vertrouwen.

Zodoende werken wij uitsluitend met systemen en materialen van gerenommeerde merken binnen de wereld van beveiligingssystemen. Voor onze intercomsystemen werken wij bijvoorbeeld graag met een fabrikant als Dahua. Dahua is de onbetwiste marktleider als het gaat om alarm- en beveiligingsinstallaties. Beveiligingsproducten van deze leverancier staan garant voor optimale beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Meest geplaatste producten

De producten die wij het meest plaatsen vind u hier beneden.

  • Volledig draadloos
  • Grade 2 gekeurd
  • Makkelijke installatie
  648,00 incl. BTW
 • dahua cameraset 8MP 4k
  • Hoogste resolutie 8MP
  • Plug en Play IP
  • 4x PoE aansluitingen
  Vanaf: 488,00 incl. BTW

Optimale ondersteuning

Arend Beveiliging is een landelijk erkend VEB. Wij zijn een klein maar ervaren beveiligings bedrijf en daardoor kunnen wij ook snel schakelen naar de nieuwste producten. Dat betekent dat wij niet met grote voorraden oudere modellen zitten die wij eerst moeten opmaken. Daardoor kunnen wij snel schakelen naar de nieuwste producten zodat u bij ons altijd optimale producten koopt en maximaal gebruik kunt maken van de nieuwste ontwikkelingen.

Doordat wij al 27 jaar ervaring hebben en alle ontwikkelingen in de beveiligings wereld hebben meegemaakt kunnen wij u ook optimaal ondersteuning geven en onze ervaring met u delen wat de beste oplossing is voor uw situatie.

foto mij
arend dahua

Aanbevolen producten

Dit zijn producten die de moeite waard zijn om te bekijken.