zoeken
Weten wat er gebeurd
Camera beveiliging kan het verschil betekenen tussen dieven die uw woning of kantoorpand wel of niet proberen binnen te dringen.
Bekijk producten
Gratis levering

vanaf €75

Veilig betalen

met SSL beveiliging

Service met

persoonlijke touch

Niet goed? geld terug!

14 dagen bedenktijd

Installatie

wij plaatsen al 27 jaar

Safire

Betaalbare professionele bewakingscamera

Dahua

Kijk naar de nieuwste technieken van Dahua nu ook met buitenbeveiliging

Particulieren & bedrijven

Uw woning of kantoorpand beveiligen kan op tal van manieren. Bedrade alarmsystemen of draadloze hightech biometrische beveiligingssystemen – waarbij deuren voor u geopend worden middels een vingerafdruk of gezichtsherkenning – behoren tot de mogelijkheden. Echter blijft de ‘oude vertrouwde’ beveiligingscamera bij veel mensen favoriet, simpelweg omdat het op voorhand al flink doet afschrikken.

Wanneer ongenode gasten uw woning of bedrijfspand willen binnendringen en zij merken de camera beveiliging op, zullen ze zich wel een paar maal achter de oren krabben of het wel slim is om hun plan voort te zetten. De tijd dat een beveiligingscamera beelden schoot waarbij de resolutie te slecht was om een dader te kunnen herkennen is wel voorbij. Vandaag de dag maakt de beveiligingscamera haarscherpe beelden die weken of zelfs maanden na dato nog terug te zien zijn. Iets waar criminelen zich goed van bewust zijn en daarom vaak de panden die voorzien zijn van een beveiligingscamera liever vermijden.

Meest geplaatste producten

De producten die wij het meest plaatsen vind u hier beneden.

  • dahua cameraset 8MP 4k
    • Hoogste resolutie 8MP
    • Plug en Play IP
    • 4x PoE aansluitingen
    Vanaf: 556,00 incl. BTW
Hogere resolutie en nog veel meer sterk verbeterde functies.
Verbeteringen zijn, hogere resolutie, zowel infrarood als witlicht, verbeterde microfoon, scherper beeld en AI functies verbeterd.
Meer Info

Het aanschaffen van een beveiligingssysteem voor bij u thuis of op kantoor zal niet uw dagelijkse bezigheid zijn.

Voor ons bij Arend Beveiliging uiteraard wel. Wij zijn inmiddels meer dan 25 jaar actief als beveiligingsspecialist en voorzien panden van particulieren en bedrijven van beveiligingssystemen die het beste bij de situatie passen. Samen met u gaan we graag op zoek naar het beste beveiligingssysteem voor uw persoonlijke situatie. We geven u vrijblijvend (en onafhankelijk) advies over onze beveiligingscamera’s, alarmsystemen, biometrische beveiligingssystemen, intercomsystemen en toegangscontrolepanelen.
foto mij
arend dahua

Nieuwste producten

Hier kunt u regelmatig de nieuwste producten zien.