zoeken
Alarmsysteem laten installeren in Weert?
Alleen de beste alarmsystemen zijn goed genoeg. Als u uw woning wilt voorzien van een beveiligingssysteem wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op het alarmsysteem in uw woning of bedrijfspand. Arend Beveiliging is de uitgewezen partij voor de installatie van uw alarmsysteem in de regio Weert.
Meer info

Installatie van een alarmsysteem

We kunnen ons goed voorstellen dat u niet alleen een uitermate kwalitatief alarmsysteem in huis wilt halen, maar deze ook op de juiste wijze geïnstalleerd wilt hebben, zodat uw woning optimaal beveiligd is. Arend Beveiliging is is een landelijk erkend VEB. 

Doordat wij al 27 jaar ervaring hebben en alle ontwikkelingen in de beveiligingswereld hebben meegemaakt kunnen wij u ook optimaal ondersteuning geven en onze ervaring met u delen wat de beste oplossing is voor uw situatie. 

Liever uw alarmsysteem zelf installeren? Bekijk ons assortiment in de webshop.

foto mij
arend dahua

Beveiligingscertificaat

Moet u door de verzekering een alarminstallatie laten plaatsen dan heeft u een erkend VEB beveiligingscertificaat nodig.

Arend Beveiliging zorgt er voor dat uw alarminstallatie voldoet aan de gestelde eisen en is geplaatst volgens de richtlijnen van de VRKI 2.0. Erkende beveiligingsbedrijven kenmerken zich door bewezen professionaliteit, betrouwbaarheid en de kennis die nodig is voor een goede oplossing voor uw beveiliging en alarmopvolging. Na installatie krijgt u een opleveringsbewijs die geldig is voor de verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud

U kunt er ook voor kiezen om een onderhouds contract te nemen. Hierdoor bent u altijd verzekert voor een goede en betrouwbare werking van uw alarmsysteem. 1x per jaar zullen wij dan een controle houden en waar nodig batterijen vervangen.

vebcertificaat

Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  Contactgegevens

  Roskam 12
  6003 EL Weert
  info@arendbeveiliging.nl
  +31 (0) 621244985

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08:00 – 17:30 uur
  Geen winkel.
  Ophalen op afspraak

  Arend Beveiliging