zoeken
Een professioneel alarmsysteem laten installeren in Limburg?
Bij Arend Beveiliging in Limburg vinden we alleen de beste alarmsystemen goed genoeg. U moet natuurlijk kunnen vertrouwen op het beveiligingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Arend Beveiliging is uw partner voor de installatie en het onderhoud van uw alarmsysteem in Limburg.
Meer info

Installatie van een alarmsysteem

Naast het aanbod van kwalitatieve en betrouwbare alarmsystemen, vinden we het ook belangrijk dat dit systeem op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Arend Beveiliging is is een landelijk erkend VEB, waardoor u gegarandeerd bent van de perfecte installatie.

Doordat Arend Beveiliging al 27 jaar ervaring heeft, hebben wij alle ontwikkelingen in de beveiligingswereld  meegemaakt. Wij kunnen u daarom ook optimaal ondersteuning geven en onze ervaring met u delen wat de beste oplossing is voor uw situatie. 

Liever uw alarmsysteem zelf installeren? Bekijk ons assortiment in de webshop.

foto mij
arend dahua

Beveiligingscertificaat

Moet u voor de verzekering een alarminstallatie laten plaatsen? Dan heeft u een erkend VEB beveiligingsbedrijf nodig voor de installatie van uw alarmsysteem.

Arend Beveiliging zorgt er voor dat uw alarminstallatie voldoet aan de gestelde eisen en is geplaatst volgens de richtlijnen van de VRKI 2.0. Erkende beveiligingsbedrijven kenmerken zich door bewezen professionaliteit, betrouwbaarheid en de kennis die nodig is voor een goede oplossing voor uw beveiliging en alarmopvolging. Na installatie krijgt u een opleveringsbewijs die geldig is voor de verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud van uw alarmsysteem

Wij bieden ook een handig onderhoudspakket aan. Hierdoor bent u altijd verzekert voor een goede en betrouwbare werking van uw alarmsysteem. Één keer per jaar zullen wij dan een controle houden en waar nodig batterijen vervangen of onderhoud uitvoeren.

vebcertificaat

Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  Contactgegevens

  Roskam 12
  6003 EL Weert
  info@arendbeveiliging.nl
  +31 (0) 621244985

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08:00 – 17:30 uur
  Geen winkel.
  Ophalen op afspraak

  Arend Beveiliging