zoeken
Alarmsysteem laten installeren door een gecertificeerde professional?
Als u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van een beveiligingssysteem wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op het alarmsysteem dat dag en nacht waakt over uw eigendommen. Arend Beveiliging is de uitgewezen partij voor de installatie van uw alarmsysteem in de regio Weert.
Meer info

Alarmsysteem laten installeren

U wilt natuurlijk een alarmsysteem van de beste kwaliteit. Het is daarnaast belangrijk dat dit beveiligingssysteem op de juiste manier geïnstalleerd wordt zodat uw woning optimaal beveiligd is. Arend Beveiliging is is een landelijk erkend VEB. 

Arend Beveiliging installeert al 27 jaar alarmsystemen voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaringen kunnen wij u ook optimaal ondersteuning geven en ons advies met u delen wat de beste oplossing is voor uw situatie. 

Wilt u het alarmsysteem zelf installeren? Bekijk ons assortiment in de webshop.

foto mij
arend dahua

Beveiligingscertificaat

Moet u door de verzekering een alarmsysteem laten installeren? Dan heeft u een erkend VEB beveiligingscertificaat nodig.

Arend Beveiliging zorgt er voor dat uw alarminstallatie voldoet aan de gestelde eisen en is geplaatst volgens de richtlijnen van de VRKI 2.0. Erkende beveiligingsbedrijven kenmerken zich door bewezen professionaliteit, betrouwbaarheid en de kennis die nodig is voor een goede oplossing voor uw beveiliging en alarmopvolging. Na installatie krijgt u een opleveringsbewijs die geldig is voor de verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud

Naast een alarmsysteem laten installeren, kunt u er ook voor kiezen om een onderhouds contract te nemen. Hierdoor bent u altijd verzekert voor een goede en betrouwbare werking van uw alarmsysteem. 1x per jaar zullen wij dan een controle houden en waar nodig batterijen vervangen.

vebcertificaat

Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  Contactgegevens

  Roskam 12
  6003 EL Weert
  info@arendbeveiliging.nl
  +31 (0) 621244985

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08:00 – 17:30 uur
  Geen winkel.
  Ophalen op afspraak

  Arend Beveiliging